Nazaem.bg – организация, помагаща да се осъществи заем онлайн. Ако вие трудно се ориентирате в многобройния пазар по предоставяне на финансови услуги, а имате нужда от пари – nazaem ще ви окаже кредитна подкрепа. За получаване на кредита, от вас трябва само да се кандидатства за заем онлайн. Сумата и срока на заема избирате самостоятелно.  С nazaem вие бързо и лесно ще получите необходимата сума, а още - ще си спазите времето и нервите, тъй като няма нужда да се ходи по банките и да се изчаква в опашката. na zaem, в кратко време ще ви прехвърли парите на личната ви карта. За разлика от банката, nazaem.bg предоставя договора на електронната ви поща, за потвърждение на който трябва само да изтеглите потвърждението.
Nazaem предлага на клиентите си краткосрочни кредити, които трябва да се погасът в продължение от 5 дни до 24 месеца и бързи кредити, сумата на които варира от 50 до 2000 лева. За разлика от другите кредитни институции, предоставящи кредитиране на населението, NaZaem.bg предоставя кредита бързо и в точен срок. Тук, освен добро и бързо обслужване, вие получавате парични заеми без предоставяне на излишни документи и изчаквания. 

Какво вие получавате при сътрудничеството с NaZaem.bg:

  • предоставяне на бърз онлайн кредит;
  • кредит с минимална лихва;
  • компетентност и коректност при обслужване;
  • улеснена процедура за получаване на паричен кредит;
  • гъвкавост и прозрачност при кредитиране.
Специалистите на Na zaem разбират, че сред мнозина кредитни институции, предлагащи различни условия на отпускване на заем, често е трудно да се направи правилен избор. Според това, тя има за цел клиентите и да получат заем при най-добрите условия. Можете да сте сигурни, че преди да сте подписали договора, ще получите максимално пълна и точна информация за заема.  Ако по някаква причина вие сте просрочили задължението и не сте погасили кредита, ще ви бъдат наложени наказателни лихви. Сумата за погасване ще нарастне и кредита ви ще бъде необслужван. Обаче, ако вашите финансови възможности са се подобрили, вие можете да погасите кредита предсрочно.  Na zaem напомня, че за да се кредитира за заем, трябва да сте навършили 18 години и да имате лична банковска карта.
NaZaem.bg – кредитен посредник, който сътрудничи с финансови институции, които са регистрирани от Българската Народна Банка и имат удостоверения за администратори на лични данни, така че Nazaem гарантира защита на вашите лични данни. Изберете Nazaem и получете бърз паричен заем при оптимално рентабилни за вас условия!

naZaem онлайн

Ставка: 1% в дни
Сума: 50 - 2 000
Терминът: 5 - 30 дни
Разглеждане: 10 минути
Начин за получване:

naZaem оценка

5
1
Лесно получаване на пари:
5
Скорост на изплащане:
5
Прозрачността на условията на заема:
5
Условия за удължаване:
5
Качество на услугите:
5
Подкрепа:
5
Контакти
Телефон: 442 00 65
Понеделник - Петък: 9:00 - 18:00
Събота: Почивен ден
Неделя: Почивен ден

naZaem мнения

Попълнете заявката