Mogo Ви предоставя възможността да закупите бързо и удобно автомобил на лизинг с цена от 2 000 лв. до 20 000 лв. Финансираме всички марки и модели автомобили без ограничение във възрастта.
Ако желаете да закупите мечтания автомобил и търсите надеждна лизингова компания, не търсете повече. Mogo предлага лизинг на всички марки и модели автомобили, без ограничение във възрастта. Разберете как да кандидатствате и да получите отговор за 30 минути.
Ако отговаряте на всички изброени условия, можете да кандидатствате за лизинг от Mogo. Не можем да гарантираме, че ще получите одобрение само на базата на тези изисквания. Ние ценим Вашата финансова стабилност и затова правим оценка и на други фактори като Вашия месечен доход, плащания по кредити и др.
Няколко минути след подаване на искането за лизинг ще получите предложение с погасителен план с размер на месечна вноска на базата на посочени от Вас цена на автомобил, първоначална вноска и срок на изплащане.
След първоначалния отговор, при необходимост, можем да поискаме да предоставите следната допълнителна информация във Вашия потребителски профил:
  •     извлечение от банкова сметка;
  •     данни за солидарен длъжник;
  •     данни за продавача на автомобила.
След получаване на одобрение разполагате с 15 дни за подписване на договор. След изтичане на този период следва да кандидатствате отново.

Mogo онлайн

Ставка: 0,13% в дни
Сума: 2 353 - 23 629
Терминът: 60 - 2 160 дни
Разглеждане: 30 минути
Начин за получване:

Mogo оценка

1
1
Лесно получаване на пари:
1
Скорост на изплащане:
1
Прозрачността на условията на заема:
1
Условия за удължаване:
1
Качество на услугите:
1
Подкрепа:
1
Контакти
Телефон: 0700 35 009
Понеделник - Петък: 9:00 - 18:00
Събота: Почивен ден
Неделя: Почивен ден

Mogo мнения

Попълнете заявката