ferratum.bg – организация, която осъществява кредитиране в 20 страни. Клиентите на компанията вече са отбелязали високо качество и надеждност на предоставените парични заеми.   Имате проблем, и този проблем състои в липса от пари? Не се притеснявайте, с ferratum.bg ще решите този проблем бързо и лесно. За да получите необходимата сума трявба само внимателно да кандидатствате за кредит и след малко време необходимата сума ще ви бъде предоставена.

Ферратум България гарантира коректност и компитентност при сътрудничеството.

Компанията предлага бързи заеми за суми от 50лв. до 700лв. Кандидатстването за този заем се произвижда онлайн. Срокът на заема варира от 5 до 45 дни. Условията на кредитирането се определя според взетата сума. Компанията предлага и кредит на вноски от 400 до 1000 лв. Срокът за погасяване на взетия заем - от 2 до 6 месеца.  ferratum.bg отбелязва, че се грижи за изграждане на дългосрочно сътрудничество с клиентите, затова гарантира липса на скрити или допълнителни такси. Честност и надеждност – мотото на компанията. Ако вие имате липса от пари, заплата е забавяна, битовите сметки срочно трябва да бъдат погасени или във връзка с възникнали други непредвидени разходи – избирайте бърза и удобена услуга от Ferratum - заем. 

С ferratum покриването на разходи се извъшва максимално бързо!

 Компанията ферратум, разбирайки възможните затруднения при връщане на взетия заем, предоставя възможност на клиентите да удължът срока на заема. Така, че при възникнала необходимост за удължение на заема клиентите трябва да кандидатстват онлайн, след като посочат името и ЕГН, ще им дойде уведомяване чрез СМС за новата дата на падеж.   

Таксата за удълженията на заем е следваща: 

 - За 7 дни - 10%;  - за 15 дни - 20%;  - за 30 дни - 35%. 

Фератум онлайн

Ставка: 0% в дни
Сума: 50 - 700
Терминът: 5 - 45 дни
Разглеждане: 1 минута

Фератум оценка

5
2
Лесно получаване на пари:
5
Скорост на изплащане:
5
Прозрачността на условията на заема:
5
Условия за удължаване:
5
Качество на услугите:
5
Подкрепа:
5
Контакти
Телефон: 35970011088
Понеделник - Петък: 8:30 - 19:30
Събота: 10:00 - 18:00
Неделя: Почивен ден

Фератум мнения

Попълнете заявката