Изи кредит - най-популарната компания, отпускаща бързи кредити, предоставяща европейски стандарди за качество и гарантираща надеждност и прозрачност при сътрудничество. Ако в момента сте попаднали във временно финансово затруднение, не се притеснявайте - izi kredit е надежден партньор! С изи възникналите финансовите проблеми са решават бързо и ефективно. Основната цел на компанията – клиентът да бъде удовлетворен!

Защо трябва да изберете easycredit.bg:

  •  за да получите заем бързо и лесно;
  • за да вземете най-удобен за вас кредит с минимална лихва;
  • за да нямате страх, че ще бъдете измамени; 
  • за да рефинансирате кредита при необходимост;
  • за да получите качество и компетентно обслужване.
Отзивите от клиентите показват, че easycredit наистина е лидер по отпускане на бърз заем. При изи кредит няма скрити такси, не трябват поръчители, събиране на всевъзможна документация и дълги изчаквания в опашките на банките. За да се вземи паричен заем трябва само да кандидатствате за кредит онлайн или да се обадете на номера - 0700 18 100. Попълвайки онлайн картата, не забравяйте да предоставите точна информация за лични данни, обема и срока за желаемия заем, а също да предоставите завереното копие на вашата лична карта. След като получите одобрение, указаната сума ще ви бъде прехвърлена. Ако нещо не разбирате или имате някакви въпроси - кредитният консултант ще помогне да се реши възникналия проблем. Еasy credit гарантира, че в течение до 24 часа вие ще бъдете обслужени.

Експертите на изи кредит са разработили специална програма за лоялните клиенти – EasyBonus, която предполага:

  • отстъпка при просрочие на взет кредит;
  • атрактивни подаръци;
  • придобиване на статуса - VIP клиент.
В easycredit.bg можете да кандидатствате до 3000 лева, обаче ако вие са кредитирате за първи път, максималната сума на заема съставя - 1000 лева. Освен посочения заем, изи кредит предоставя и други видове на кредитиране. Така, ако възползвате с услугата изи месец, можете да получите кредит от 200 до 2500 лева със 4, 6 или 8 месечен срок на погасване. Услугата изи макс дава възможност да кандидатствате на сума до 5 000 лева. Да кандидатствате тук за кредит можете, ако имате доход от 600 лева, или 400 лева – ако сте държавен служител. Обаче, ако се кредитирате в easy credit за първи път, компанията може да ви отпусне само 1 500 лева. Ако вие сте пенсионер и имате нужда от пари, Еasy credit се е погрижила и за Вас. Компанията ще ви предостави заем на сума от 100 до 1500 лева, който ще трябва да се погаси в течение от 3 до 12 месеца.
Изи Кредит предоставя услуга – вип изи. Вип клиентите, получават атрактивни условия на кредит, одобрение до 2 часа, допълнителни наградни бонус точки и други всевъзможни привилегии от Еasy credit. Повече информация научи на сайта на изи кредит - easycredit.bg

EasyCredit онлайн

Ставка: 0,48% в дни
Сума: 100 - 3 000
Терминът: 60 - 1 290 дни
Разглеждане: 1 минута

EasyCredit оценка

5
1
Лесно получаване на пари:
5
Скорост на изплащане:
5
Прозрачността на условията на заема:
5
Условия за удължаване:
5
Качество на услугите:
5
Подкрепа:
5
Контакти
Телефон: 0700 18 100
Понеделник - Петък: Почивен ден
Събота: Почивен ден
Неделя: Почивен ден

EasyCredit мнения

Попълнете заявката