За сега най-удобен и бърз начин за вземане на пари е заем! Кредисимо - бързо развиваща се компания, персоналът на която се състои изключително от високо професионални специалисти, които се грижат за качественно и бързо предоставяне на заем.

Кредисимо е съумяла да промени кредитирането в България изцяло, като че първата е предложила:

- онлайн кредит;  - одобрение на заеми за минути;  - безлихвен заем. Благодарение на грижливост и индивидуален начин за изграждане на партньорски взаимоотношения, компанията е съумяла да се утвърди като най-иновативна финансова компания, лидер в предоставяне на финансова помощ на хора, които имат нужда от пари. Компанията с увередост заявява, че в Кредисимо вие ще получите най-добро и компитентно обслужване. Гордостта на компанията служи и това, че е постигнала 96% клиентска удовлетвореност, а това е най-точния показател за качеството на предлаганите услуги. Хората избират Кредисимо, защото компанията дава пари навреме с минимална лихва. Ако изберете кредисимо, ще получите високи стандарди на работа от специалистите на компанията, а наред с това коректност и професионалност. Компанията предоставя три вида услуги. Услугата Кредисимо до заплата - предоставя безлихвен заем до 500лева, като че до 30 дни трябва да се осъществи изплащането. Кредисимо плюс - услуга по предоставяне на кредити на сума до 1500 лева. Вноските тук варират от 3 до 16 месеца. Услугата - кредисимо за сметки – предоставя заем на сума до 500 лева или кредит на сума до 1500 лева. Тази услуга предоставя автоматично погасване на избраните от вас битови сметки.

 
За да се вземе заем от Кредисимо трябва само:

 - да се избере сума и период на изплащане;  - да се попълни кратка онлайн форма;  - да се изчака 7 минути. Парите ще бъдат прехвърлени по банков път или в брой на касса на FastPay или EasyPay. Ако сте навършили 21 година и имате доказани доходи, Кредисимо ще реши възникнал финансов проблем много бързо и лесно, предоставяйки посочената от вас сума за кратко време. Заемът от Кредисимо може да се върне онлайн, или чрез посочените върху каси - FastPay или EasyPay Ако взетия заем, не може да се върне на падежа, при съгласие на Кредисимо, времето за погасване са удължава неограничен брой пъти.

Кредисимо онлайн

Ставка: 0% в дни
Сума: 100 - 1 500
Терминът: 5 - 30 дни
Разглеждане: 1 минута

Кредисимо оценка

5
3
Лесно получаване на пари:
5
Скорост на изплащане:
5
Прозрачността на условията на заема:
5
Условия за удължаване:
5
Качество на услугите:
5
Подкрепа:
5
Контакти
Телефон: 0700 12 0 12
Понеделник - Петък: 8:00 - 20:00
Събота: 10:00 - 18:00
Неделя: 10:00 - 17:00

Кредисимо мнения

Попълнете заявката