Сredihelp.bg - модерна българска компания, предоставяща кредитиране максимално лесно и прозрачно. При възникнали финансови затруднения или при непредвидени разходи по всякакъв начин – credihelp ще ви дойде на помощ. Ако вие сте български гражданин и сте във възраст от 23 до 70 години, кредитирането се осъществлява фактически моментално. От вас трябва само да изберете начина за кандидатстването. 
В credihelp кандидатстването може да бъде извършено онлайн. Кандидатстването онлайн предполага, че дори не излизайки от къщи, вие получавате желаемия кредит. От вас само трябва вмимателно да се попълни формата, подпише договора и след като се активира вашия кредит чрез СМС уведомяване, указаната сума ще ви бъде прехвърлена.  Онлайн кредитиране от Credihelp дава възможност без проблеми и бягане по банки да се вземе заем. Единствен необходим документ – лична карта на клиента. По правило най-бързо и лесно се катдидатства онлайн, обаче Credi help предоставя и други начини за кредитиране, които са посочени по-долу. 
Credihelp, учита всички възможни пътища за изграждане на партньорски отношения с клиентите си, затова има голям брой професионални консултанти, които са мобилни и са готови във всякакъв момент да предоставят необходимата услуга. При желание, ако във района ви има кредитен консултант на Credihelp, вие можете да се срещнете с него в удобно за вас време и място, и ще получите максимално точна информация за кредитирането. Кредитиране чрез консултант – удобно и надеждно. 
Credihelp – компания, заемаща най- високо ниво за предоставяне на кредитни услуги и има вече 27 офиса, така че ако желаете, можете да кандидатствате за кредит в някой от офисите на Credihelp. Повече информация за Credihelp може да се посоче на сайта на компанията - credihelp.bg За да се върне кредита, трябва да се напише номера на заема или ЕГН на титулара, да се прехвърли необходимата сума на една от следващите сметки: Юробанк И ЕФ Джи-България АД, BIC: BPBIBGSF,  Банкова сметка в лева: BG81BPBI79401071215801 
Независимо от обстоятелствата и причините по които сте влезли във временни финансови затруднения специалистите на Credihelp ще ви предоставят качественно и компетентно обслужване. Credi help гарантира сигурност на предоставените данни. Команията предлага кредит на сума от 100 до 3000 лева. Ако точно и правилно сте попълнили заявката за кандидатстването, то в рамките на няколко минути ще получине необходимата сума.  Credihelp предоставя улугите си на всеки човек, който има нужда от пари. Направи правелен избор – кредитирай в Сredihelp!

CrediHelp онлайн

Ставка: 0,27% в дни
Сума: 100 - 3 000
Терминът: 10 - 30 дни
Разглеждане: 1 минута

CrediHelp оценка

4.3
2
Лесно получаване на пари:
5
Скорост на изплащане:
4.5
Прозрачността на условията на заема:
3.5
Условия за удължаване:
3
Качество на услугите:
5
Подкрепа:
5
Контакти
Телефон: 0700 15 250
Email: custome[email protected]
Понеделник - Петък: 9:00 - 17:30
Събота: Почивен ден
Неделя: Почивен ден

CrediHelp мнения

Попълнете заявката