Вarzakasa – предоставя на клиентите си заеми на малка сума за кратък период време. Ако вие сте бъргарски граждании и сте навършили 21 година, имате добра кредитна история и доход, благодарение на който ще погасите кредита - бърза касса оперативно ще ви прехвърле необходимия заем.  

Защо трябва да вземете кредит от Barza kasa:

  • кандидатстване и одобрение без такси;
  • одобрение до 10 минути;
  • кредит от 50 до 1000 лева;
  • коректност и лоялност; 
  • удължаване със 7, 15 или 30 дни.
Бърза каса марка на группа от Фератум – лидер за бързи кредити. Ако имате спешна нужда от пари, кандидатствайте от бърза касса онлайн или чрез мобилен телефон и лесно и бързо вземете парите си. Клиентите не само от България, но и от Русия, Нова Зеландия, Австралия - са се убедили на колко е лесно и надеждно да кандидастваш тук. Вземете кредит от Barza kasa и вие, и на личен пример се убедете в качеството на оказваните услуги. Ако вие имате непредвидени разходи или срочно трябва да се покрият битовите сметки – Barzakasa ще ви даде заем за кратък период от време. Кандидатстването се извършва по опростена онлайн процедура, без излишна бюрокрация. Сред редица компании, осъществяващи кредитиране, клиентите предпочитат Barza kasa, защото са усетили коректност, надеждност и гъвкавотс при сътрудничеството.  Barzakasa.bg представя своя продукт - "Бърз лев". "Бърз лев"- заемът, необходими за погаване на комунални услуги, забавления, пътувания, ремонт, покупки на стоки, и други неочаквани разходи – вече в джоба ви е.

Възползвайки се с услугата "Бърз лев" вие ще получите:

  • заем от 50 до 700 лева;
  • изплащане от 5 до 45 дни;
  • кандидатстване онлайн или на място в офис;
  • заем без такси за предсрочно погасяване;
  • одобрение до минути.
Паричният заем от Бърза каса, можете да получите във вашата банкова сметка, чрез банков превод или да ги изтеглите в брой на каса на EasyPay. Начина на получаване трябва да посочите още докато попълвате заявката за бърз заем. Заемът се изплаща на падежната му дата. Допустимо е да правите частични вноски преди настъпване на падежната дата. Месечните вноски на кредита на вноски трябва да внасяте на определените в погасителния план дати, като имате до 4 дни гратисен период за да направите плащането. Вноските можете да изплащате в офиси на Easypay, чрез банков превод или чрез киоските на CashTerminal. Ако по някакви непредвидени обстоятелства вие не можете да оплатите кредита навреме, при съгласието на Дружеството срокът за връщането на заема може да бъде удължаван със 7, 15 или 30 дни. 

Бърза каса онлайн

Ставка: 0% в дни
Сума: 50 - 700
Терминът: 5 - 45 дни
Разглеждане: 5 минути
Начин за получване:

Бърза каса оценка

5
2
Лесно получаване на пари:
5
Скорост на изплащане:
5
Прозрачността на условията на заема:
5
Условия за удължаване:
5
Качество на услугите:
5
Подкрепа:
5
Контакти
Телефон: 35 970 011 088
Понеделник - Петък: 8:30 - 19:30
Събота: 10:00 - 18:00
Неделя: 10:00 - 18:00

Бърза каса мнения

Попълнете заявката